Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Belediyesinden ekmek denetimi


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 252 fırında ekmek gramajları ve hijyen ile ilgili denetim yaptı. İlçe genelinde faaliyet gösteren 252 fırının denetiminde 21 iş yerine tespit tutanağı, 91 iş yerine ihtar verilirken 140 iş yeri ise normal görüldü.
     Yapılan denetimlerle ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şu bilgileri verdi:
     Denetim için girilen iş yerlerinde ekmek gramajlarının kontrolü yanı sıra, iş yeri temizliği ve ruhsat kontrolleri de yapıldı. Kurallara uymayan iş yerlerine yasal işlem uygulandı. Zabıta ekipleri her alanda denetim ve kontrollerini sürdürüyor. Hiç kimsenin vatandaşımızın sağlığıyla oynamasına müsaade etmeyiz. Ekiplerimiz 24 saat esasına göre görev yapmaktadır. Sorumluluk alanları içerisinde halkımızın zorunlu tüketim yapacağı gıda ürünleri ağırlıkta olmak üzere denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürmektedirler.
    
     -Emine Nakıboğlunda bahar şenliği coşkusu
    
     Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulunda düzenlenen Geleneksel Bahar Şenliğine öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulunda bu yıl 4üncüsü düzenlenen bahar şenliği bayram havasında geçti.
     Katılımın yoğun olduğu şenlikte, öğrencilerin yıl boyunca seramik-çini, karikatür, süs-takı, hat ve resim dallarında ürettikleri eserlerin sergilendiği sanat çadırları ziyaretçilerin akınına uğradı.
     2 gün süren şenlikte rodeo, trambolin ve oyun parklarında gönüllerince eğlenen öğrenciler neşeli anlar yaşadı. Gonca Anaokulundan gelen miniklerin Ege yöresine has Zeybek oyunları alkış topladı. Ayrıca Okul aile birliği de okul bahçesinde kermes açtı. Velilerin evlerinde hazırladıkları yiyecek ve içeceklerin yanı sıra döner, bazı, gözleme, tatlı, makarna türü yiyecekler ilgi gördü.
     Okul Müdürü Süleyman Eski çocukların sosyal ve kültürel anlamda beceriler kazanmaları için bahar etkinliklerini geleneksel hale getirdiklerini kaydetti.
    
     -Başarılı polise plaket ve tatil ödülü-
    
     Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Başpolis Memuru Selehattin Berker görev yaptığı sürelerde olaylara müdahaledeki başarısı, şüphelilerin kısa zamanda yakalanması, halka karşı objektif, ılımlı, ölçülü ve nazik davranması, arkadaşları ve amirleri tarafından sevilmesi ve özel yaşantısında arkadaşlarına örnek olmasından dolayı yılın polisi seçildi.
     Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, başarılı polis memuru Berkere, İl Emniyet Müdürlüğümüzce plaket verilerek, Haziran ayı içerisinde ailesiyle birlikte Antalyaya bir hafta tatile gönderileceği ifade edildi.
     (MUH-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER