Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Arabanlılar ve Yavuzelililer Derneği, şehit annesi Demireli Yılın Annesi seçti


GAZİANTEP (A.A) - Arabanlılar ve Yavuzelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, şehit annesi Sultan Demireli yılın annesi olarak belirledi.
     Dernek Başkanı Garip Doğan ve yönetim kurulu üyeleri 2006da Kahramanmaraş-Gaziantep karayolunun Tomsuklu mevkisinde görevden dönerken devrilen araçta şehit olan 172. Zırhlı Tugay Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Sait Demirelin Arabanda oturan annesi 79 yaşındaki Sultan Demireli evinde ziyaret ederek, plaket verdi.
     Doğan, dernek yönetiminin aldığı kararla Demireli yılın annesi olarak seçtiklerini söyledi. Doğan, "Binlerce şehidimizin şehit annesi Sultan Demirel ve dernek yönetimi ile ruhlarını yad edip, Fatiha bağışladık" dedi.
     Şehit annesi Demirel de Doğan ve yönetim kuruluna kendisini ziyaret ettikleri ve yılın annesi seçtikleri için teşekkür etti.
    
     -Nurdağında uygulamalı trafik eğitimi
    
     Nurdağı ilçesinde ilkokul öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi.
     Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğince yürütülen "Trafikte duyarlıyım! Ben de varım" projesi kapsamında Nurdağı Gıda A.Ş Anaokulu bahçesinde oluşturulan çocuk trafik eğitim parkurunda ilçedeki ilkokul öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi.
     Eğitimde öğrencilere emniyet kemerinin önemi, trafikte dikkat edilmesi gereken kurallar ve çocukların arka koltukta oturması konuları anlatıldı.
    
     Muhabir: Mahmut Bazlama - İzzet Mazı
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER