Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı Güçyeter: -Terör saldırıları Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacak


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı Enver Güçyeter, Gaziantepteki terör saldırılarının, Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacağını bildirdi.
     Güçyeter, yaptığı yazılı açıklamada, terör örgütünün, asker sivil ayırt etmeyerek insanları öldürdüğünü ve sakat bıraktığını belirterek, yaşanan üzücü olayların Türk milletini birbirine kenetlediğini kaydetti.
     Yapılanların birlik ve beraberliği bozma çabası olduğunu vurgulayan Güçyeterin açıklaması şöyle:
     Türkiye Büyük Millet Meclisinde terör örgütünün siyasi uzantısı BDP, PKKyı terör örgütü olarak tanımlamıyor ve Hakkarinin Şemdinli ilçesinde teröristlerle sarmaş dolaş görüntüler vermektedir. Vatandaşın vergilerinden maaş alan BDPli milletvekillerini ve PKK terör örgütünü kınıyoruz. Ülkemizde huzur ve barış içerisinde yaşamak ve daha fazla özgürlük isteyenler, ülkemizin ekmeğini, suyunu içerek, okullarında okuyarak, her türlü yardımı alarak yine özgürlük adı altında devlete başkaldırıyorlar.
     Güçyeter, ülke olarak terörün oyununa gelmeyeceklerini bildirerek, hükümet ve güvenlik güçlerinin terör belasını bitireceklerine inandıklarını vurguladı.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER