Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Üstün: -En küçük insan hakkı için komisyonumuzu sabah akşam aşındıranlar, halkımızın temel insan hakkı olan yaşam hakkını bloke etmek için uğraşıyorlarsa onla


SAKARYA (A.A) - TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Gaziantepteki patlamaya ilişkin, En küçük insan hakkı için komisyonumuzu sabah akşam aşındıranlar, halkımızın temel insan hakkı olan yaşam hakkını bloke etmek için uğraşıyorlarsa onlara yazıklar olsun dedi.
     Üstün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantepteki saldırıyı gerçekleştirenlerin insani değerlere saygılarının bulunmadığını belirtti.
     Anlaşılıyor ki bunların gözleri dönmüş diyen Üstün, şöyle devam etti:
     En küçük insan hakkı için komisyonumuzu sabah akşam aşındıranlar, halkımızın temel insan hakkı olan yaşam hakkını bloke etmek için uğraşıyorlarsa onlara yazıklar olsun. Kutsal günlerde dahi saldıracak kadar insanlıktan nasibini almamışlar. Bunlar hiçbir hakkın savunucusu olamaz. Olsa olsa ancak birilerinin uşağı ve maşası olabilirler. Bu olayı şiddet ve nefretle kınıyoruz.
     Saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileyen Üstün, Saldırıda hayatını kaybedenler hem yeni çıkan kanuna göre şehittirler hem de bizim değerlerimize göre şehittirler. Milletimizin başı sağ olsun dedi.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER