Gaziantepteki cinayet

Gaziantepteki cinayet -Ayrı yaşadığı eşiyle çıkan tartışmada, kayınpederi ve kayınvalidesini bıçakla öldürdüğü, eşini de ağır yaraladığı iddia edilen kişi yakalandı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, ayrı yaşadığı eşiyle çıkan tartışmada, kayınpederi ve kayınvalidesini bıçakla öldürdüğü, eşini de ağır yaraladığı iddia edilen kişi yakalandı.
     Yaklaşık 8 aydır ayrı yaşadığı eşi F.K. (42) ile barışmak için gittiği kayınpederi Adil İsaoğlunun (61) Atatürk Mahallesindeki evinde çıkan tartışmada, kayınpederi ile kayınvalidesi Perihan İsaoğlunu (60) bıçaklayarak öldüren, eşini de ağır yaralayan E.K. (49), Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu, İstiklal Mahallesindeki bir akrabasının evinde yakalandı.
     Cinayet zanlısı E.K, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
    
     -Olayın geçmişi-
    
     E.K, 1 Martta kendisiyle aynı apartmanda oturan kayınpederi Adil İsaoğlunun evinde, ayrı yaşadığı eşini eve dönmesi için ikna etmek isterken tartışma çıkmış, ailenin de tartışmaya dahil olması üzerine, E.K. yanında bulunan bıçakla eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini bıçaklayarak kaçmıştı.
     Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralan Perihan İsaoğlu olay yerinde hayatını kaybederken, Adil İsaoğlu kaldırıldığı 25 Aralık Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmiş, hayati tehlikesi bulunan F.K ise Şehitkamil Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Gaziantepteki cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER