Gaziantepte trafik denetimleri

Gaziantepte trafik denetimleri -Engelliler için ayrılan park yerini kullanan sürücülere toplam 162 bin 400 TL para cezası kesildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, ocak ayından bu yana engelliler için ayrılan park yerini kullanarak kuralları ihlal eden bin 160 araç sürücüsüne toplam 162 bin 400 TL para cezası kesildiği bildirildi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde 18 adet engelli park yeri bulunduğu belirtildi. Engelliler için ayrılan alana park etmeme kuralını ihlal eden sürücülere 162 bin 400 TL para cezası verildiği ifade edilen açıklamada, sürücüsüne ulaşılamayan 18 aracın ise çektirildiği vurgulandı.
     Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Trafik Güvenliğinde Yeni Açılımlar, Hedefler ve Çözüm Projeleri kapsamında yürütülen faaliyetlerin ve hedeflere ulaşmada etkinliğin artırılması amacıyla aylık kontrol programı hazırladığı ve bu kontrol programı doğrultusunda resmi ve sivil ekipler tarafından denetimler yapıldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Trafik Denetle Şube Müdürlüğümüzce engelli vatandaşlarımıza ayrılan park yerleri sık sık kontrol edilerek diğer araçların, engelli park yerlerine park etmemesi yönünde gerekli önlemler alınmıştır. Vatandaşlarımızda engelli park yerlerine park edilmemesi hususunda gerekli duyarlılığın gelişmesi, bilinçli sürücü ve trafik saygınlığı adına daha huzurlu bir Gaziantep için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.
    
     Muhabir: Gaziantep
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepte trafik denetimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER