Gaziantepte sağlık çalışanlarına yönelik eğitim

Gaziantepte sağlık çalışanlarına yönelik eğitim


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte sağlık çalışanlarına yönelik Çoklu Eğitim Programı düzenlendi.
     Gaziantep Halk Sağlığı Müdürlüğü Ruh Sağlığı Programları Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddeler Şubesi tarafından düzenlenen eğitim Aile Sağlığı Merkezinde çalışan hekim, aile sağlığı elemanı ve acil tıp teknisyenlerini kapsadı.
     Eğitimde, otizm spektrum bozukluğu, kadına yönelik aile içi şiddet ve yasal süreçler, intiharı önleme çalışmalarında 1. basamak çalışmalarının yeri, mobbing ve etkileri ile iletişim teknikleri anlatıldı.
     Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Caner Kamil Özkaplanın açılış konuşmasını yaptığı eğitimde, Dr. Ersin Aarslan Devlet Hastanesi Çocuk Ergen Psikiyatristi Dr. Filiz Kılıç, Şehitkamil Devlet Hastanesi Psikiyatristi Dr. Rifat İnci, Gaziantep Barosu Kadın Hakları Komisyonu avukatlarından Esin Ekici, Halk Sağlığı Müdürlüğü Aile Hekimliği İzleme ve Değerlendirme Şube Müdürü Dr. Ayşegül Aksoy Atmaca, Aile Hekimliği Uygulama Şube Müdürü Dr. Cihat Rifat Yılmazer de birer sunum yaptı.
     Aile hekimi ve aile sağlığı elemanları başta olmak üzere çok sayıda sağlık personelinin katıldığı eğitim Şehitkamil Devlet Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleşti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepte sağlık çalışanlarına yönelik eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER