Gaziantepte fabrikadaki patlama

Gaziantepte fabrikadaki patlama -MHP Gaziantep İl Başkanı Erzin: -Elim patlama olayında hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum


GAZİANTEP (A.A) - MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin, Gaziantepteki bir fabrikada meydana gelen patlamaya ilişkin, elim patlamada hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diledi.
     Erzin, yayımladığı başsağlığı mesajında, Gaziantepin sanayisi ve ekonomisiyle Türkiyenin öncü şehirlerinden birisi olduğunu belirtti.
     Kentteki nüfus artış hızının sanayi ve ekonomideki artış oranlarından kat kat büyük olduğunu aktaran Erzin, şunları kaydetti:
     Kontrolden çıkmaya başlayan şehrimiz için acil önlemler alınması gerekmektedir. Gaziantep sanayisinin bu kadar gelişiyor olması karşısında gerekli iş güvenlik önlemleri alınmakta mıdır- Bu konuda denetim yapması gereken odalar, kurum ve kuruluşlar ile ilgili bakanlıklar üstlerine düşen görevleri yerine getirmekte midirler- Biz MHP Gaziantep İl Başkanlığı olarak tüm bunların takipçisi ve haklının yanındaki taraf olacağımızı bildiririz. Bu vesileyle hayatını kaybedenlere tekrar Cenab-ı Allahtan rahmet, yakınlarına ve Gazi şehrimize başsağlığı diliyoruz. Yaralı kardeşlerimizin de acil şifa bulmalarını niyaz ediyoruz.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepte fabrikadaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER