Gaziantepte elektrik kesintisi

Gaziantepte elektrik kesintisi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte bakım, tesis çalışmaları ve trafo yer değişimi nedeniyle bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak.
     Toroslar Elektrik Dağıtım A.Şden (TEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, bakım çalışmaları nedeniyle Şahinbey ilçesine bağlı Barak, Vatan, Ocaklar, Güzelvadi, Beydilli,Serinevler, Beybahçe, Cengiz Topel, Bozoklar, Üçoklar ve Türkmenler mahallelerine 4 Kasım Pazar günü saat 09.00-13.00 arasında elektrik verilemeyecek.
     Aynı gün saat 06.00-10.00 arasında Şehitkamil ilçesine bağlı Has Yalçın, Şehitkamil Katı Atık, Göymen Yem, Yüceler Fıstık, Ova Yem, Lale Un, İpek Yem, Gaski Su Kuyusu, Akbeton, Tören Çikolata, Ahmet Cengiz, Sebahattin Ensari, Aba Kasım Kaar, Tayfun Marakoğlu, Uğur Kılıç Plastik ile Kılıç A.Şde elektrik kesintisi uygulanacak.
     Şahinbey ilçesine bağlı Binevler 22 Nolu Sokak, Emre Bakırcı Caddesi ile Üniversite Bulvarı ve çevresine, Kavaklık Mahallesi, Kavaklık ve Mehmet caddeleri ve çevresine, Apaydın Sokak ile Günaydın Sokak ve çevresine 5 Kasım Pazartesi günü saat 07.00-15.00 arasında elektrik verilemeyecek.
    
     Muhabir: Gaziantep / Kemal Karagöz / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepte elektrik kesintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER