Gaziantepte elektrik kesintisi

Gaziantepte elektrik kesintisi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, Şahinbey ile Şehitkamilin bazı bölge ve semtlerinde programlı olarak elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.
     Toroslar, Elk. Dağ. A.Ş Gaziantep İl Müdürlüğü Sistem İşletme Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 20 Temmuz Cuma günü saat 08.30 ve 11.30 arasında Büyükşehir Çöp Depolama Tesisleri, Bağlarbaşı, Bostancık, Elmalı, Sergen, Yıldız, Yeniköy, Bozca, Kerer, Çatalsu, Beşgöz, Töreli, Çapallı, Türközü, Hacıköprü, Kilinik, Ekinli, Ak Yazı, Kapcaız, Külecik, Kazıklı, Pancarlı, Hamirkesen, Kılcan, Çardak, Keçebaş, Yıgmattepe, Çukra Mez, Hisarkaya, Geneyik, Deredüzü, Tat Tavukçuluk, Sarıt, Yeniköy, Şahinbey Mülk, Çörekli, Kürüm, Cevizli, Morçalı, Çimenli, Kızılhisar, Bağevleri ve Burç Karakuyuda elektrik kesintisi uygulanacak.
     22 Temmuz Pazar günü ise saat 09.00 ve 12.00 arasında yapılacak elektrik kesintisinde, Bekirbey Mahallesi, Tüfekçi Yusuf Bulvarı, Hamdi Kutlar Bulvarı, 25 Aralık Mahallesi kısmen etkilenirken, Deva Polikliniği, 4,30,31,32 Sokaklar, Haşemoğlu Sokak, Abdullah Atalar Sokak ve çevreleri tamamen etkilenecek.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Gaziantepte elektrik kesintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER