Gazi Üniversitesinde yeni kararlar

Gazi Üniversitesinde yeni kararlar -Rektör Prof. Dr. Büyükberber, rektörlük makamından izinsiz süreli ve süresiz yayınların basılamayacağını, üniversitenin imkanlarıyla ikram veya organizasyon düzenlenemeyeceğini, kuruma ait hiçbir


ANKARA (A.A) - Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber, rektörlük makamından izin alınmadan, süreli ve süresiz yayınların basımının yapılamayacağını, üniversitenin imkanlarıyla ikram veya organizasyon düzenlenemeyeceğini, üniversiteye ait hiçbir taşıtın makam aracı olarak kullanılamayacağını duyurdu.
     Gazi Üniversitesinde alınan kararlar, Rektör Büyükberber imzasıyla üniversitenin internet sitesinde yayınlandı.
     Buna göre, Büyükberber, üniversitenin tüm birimlerinde, yarından itibaren, rektörlük makamından onay alınmadan gazete, dergi, bülten, kitap, broşür, afiş gibi süreli veya süresiz yayınların basımının yaptırılmayacağını, bu tür aktivitelerin tamamının e-dergi, e-davetiye, e-duyuru, e-katalog, e-broşür gibi elektronik ortamda gerçekleştirileceğini bildirdi.
     Açıklamada, rektörlük makamından onay alınmadan üniversitenin doğrudan ve dolaylı imkanlarıyla kokteyl, davet, yemek (iftar yemeği) gibi ikram ve organizasyonun düzenlenemeyeceğini bildiren Büyükberber, üniversiteye ait hiçbir taşıtın makam aracı olarak kullanılamayacağını kaydetti.
     Makam araçlarının yarından itibaren rektörlüğün garajına çekileceğini açıklayan Büyükberber, Yarından itibaren 237 Sayılı Taşıt Kanunu gereğince hiçbir taşıt makam aracı olarak kullanılmayacaktır. Söz konusu taşıtlar resmi görev amacıyla istenildiğinde şoför ile birlikte tahsis edilip görevlendirilecektir. Hizmet taşıtlarının yönetimi tek elden yürütülecek olup, taşıt tahsisleri ve kullanımı hassasiyetle izlenecektir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Selma Kasap
     Yayıncı: Tolga Özgenç
<< Önceki Haber Gazi Üniversitesinde yeni kararlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER