Gazeteci Şanıvar, Adana Demirsporda idari göreve

Gazeteci Şanıvar, Adana Demirsporda idari göreve getirildi


ADANA (A.A) - Gazeteci Ramazan Şanıvarın Bank Asya 1. Lig takımlarından Adana Demirsporda İdari İşler Direktörlüğüne getirildiği bildirildi.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Önder Serin, 15 yöneticiyle birlikte kulübü zirveye taşımak için kolları sıvadıklarının altını çizerek, genel kurulda kendilerine destek veren tüm delegelere teşekkür etti.
     Kulüpte yeni bir yapılanmaya gittiklerini, kulübe katkısı bulunmayanlarla yollarını ayıracaklarını ve kimseye taviz vermeyeceklerini ifade eden Serin, şöyle devam etti:
     Hiçbir görevli ve çalışana ön yargımız yok. Kulübün çıkarları doğrultusunda işini doğru yapan, kulübün her koşulda menfaatlerini düşünen samimi ve iyi niyetli kişilerle yolumuza devam edeceğiz. Birinci önceliğimiz, kurumsallaşma. Bu nedenle kilit noktalara dürüst ve yıpranmamış isimler görevlendireceğiz. Bu bağlamda 33 yıldır çeşitli gazetelerde görev yapan, son olarak da Anadolu Ajansından emekli olan Ramazan Şanıvarı yönetim kurulu kararıyla kulübün İdari İşler Direktörlüğü görevine getirdik. Gazeteciliğin ötesinde, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Üyesi ve bazı federasyonlarda görevli olan Şanıvar, ayrıca 1981-84 yılları arasında genç, amatör takım ve profesyonel takımda Marko Valok ile Adana Demirsporda görev yapmış deneyimli, birikimli, donanımlı bir spor adamı.
     Şanıvar da aldığı görevi en iyi şekilde yerine getireceğini, kendine güvenenlere layık olacağını belirterek, ekip çalışmasına inandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Gazeteci Şanıvar, Adana Demirsporda idari göreve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER