GATAB 6 hizmet ofisi açıyor

GATAB 6 hizmet ofisi açıyor -GATAB Başkanı Üras: -Açacağımız hizmet ofislerimiz, belde ve mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız için önemli bir hizmet olacak


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) hizmet bölgesindeki vatandaşlar için Beldibi, Göynük, Çamyuva, Tekirova, Aslanbucak ve Kuzderede hizmet ofisleri açacak.
     GATABın yeni hizmet ofislerinin açılış töreni 28 Aralıkta gerçekleştirilecek. Yeni hizmet ofisleri, Beldibi, Göynük, Çamyuva, Tekirova, Aslanbucak ile Kuzderede hizmete girecek. Vatandaşlara fatura ödemede kolaylık sağlaması amaçlanan ofislerde, GATAB ödemeleri dışında TEDAŞ ve Türk Telekoma ait ödemeler de yapılabilecek.
     Hizmet ofislerinde vatandaşın sorularına cevap verebilecek ve ihtiyaçlarını çözebilecek eğitimli bir ekip bulunacak. Ofislerde ayrıca, vatandaşların beklentilerine nasıl çözüm olacakları konusunda özel eğitimler ve sunumlar da gerçekleştirilecek.
     GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, yaptığı açıklamada, hizmet ofisleriyle vatandaşın artık daha rahat edeceğini bildirdi. GATAB hizmetlerine vatandaşın daha kolay erişmesini amaçladıklarını belirten Başkan Üras, Açacağımız hizmet ofislerimiz, belde ve mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız için önemli bir hizmet olacak. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda ürettiğimiz daha pek çok projemizi 2013 yılında da uygulamaya devam edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber GATAB 6 hizmet ofisi açıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER