Gas

Gas-Power 3. Türkiye Enerji Zirvesi Kayseride yapılacak


KAYSERİ (A.A) - Gas-Power 3. Türkiye Enerji Zirvesi Kayseride yapılacak.
     Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, yaptığı açıklamada, Türkiye ve dünya enerji piyasasının özellikle elektrik, nükleer, doğalgaz ve yenilenebilir enerji alanında faaliyet gösteren firmaların katılımıyla gerçekleştirilecek zirvenin 11-13 Ekim tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezinde yapılacağını bildirdi.
     Zirveye, enerji, çevre ve ekonomi politikalarında söz sahibi olan siyasetçilerin, bürokratların, yurt içinden ve yurt dışından akademisyenlerin ve özel sektör temsilcilerinin katılacağını belirten Bora, zirve kapsamında düzenlenecek panellerde de enerji ve enerji piyasalarının konusunda uzman kişiler tarafından tüm yönleriyle ele alınacağını ifade etti.
     Kayserigazın düzenlenen organizasyona sponsor olarak katılarak İstanbulda düzenlenen toplantılarda aktif olarak yer aldığını belirten Bora, şunları kaydetti:
     Zirvede Kayserigaz, misafirleri en iyi şekilde ağırlamak için özel etkinlikler düzenleyerek yaratılacak sinerji ile enerji piyasasının gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor. Enerji Fuarcılığının organizasyonluğu, Gas-Power Gazetesinin katkıları ile düzenlenen ve geleneksel hale dönüşen Gas-Power 3. Türkiye Enerji Zirvesi çalışmaları son hızı ile devam ediyor. Zirve kapsamında İstanbulda yapılan görüşmelerde yer almaktan son derece memnunuz.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin / Yücel Velioğlu
     Yayıncı: Osman Kurt

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER