Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahbaz: -"Nitelikli futbolumuzun getirdiği tüm birikimleri kupa maçlarına yansıtarak hedefimize ulaşmak istiyoruz"


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Eskişehirsporun nitelikli futbolunun getirdiği tüm birikimleri kupa maçlarına yansıtarak hedefine ulaşmak istediğini bildirdi.
     Şahbaz, yaptığı yazılı açıklamada, takımının dün Fenerbahçe karşısında kaliteli bir performans sergilemesine rağmen istediği sonucu alamadığını kaydetti.
     Kırmızı-siyahlı takımın teknik ekibinin ve futbolcularının istekli oyunundan memnuniyet duyduklarını belirten Şahbaz, şunları ifade etti:
     "Bu iştah ve isteğin önümüzdeki kupa maçında zirve yapacağına eminiz. Teknik heyetimizin ve futbolcularımızın kalitesi kupayı alacak güçtedir. Nitelikli futbolumuzun getirdiği tüm birikimleri kupa maçlarına yansıtarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. İyi futbolumuzu gollerle buluşturup iyi sonuçlar almayı hedefliyoruz. Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde iki önemli maç oynayacağız. Sahamızda yapacağımız maçta skoru belirleyecek en önemli etkenin büyük taraftarımız olduğunu düşünüyoruz. Her zaman olduğu gibi çarşamba günü de maçın başından sonuna kadar susmayan, takımını ateşleyen taraftarımızdan aldığımız güçle, yarı finalin ilk maçından galibiyetle ayrılıp rakip sahaya avantajla gitmek istiyoruz."
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER