Futbol: Türkiye Kupası

Futbol: Türkiye Kupası -Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: -Menemen Belediyespor karşısında ligdekinden farklı bir kadro ile mücadele edeceğiz


İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Altınordunun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Türkiye Kupası 1. eleme turunda oynayacakları Menemen Belediyespor karşısında ligdekinden farklı bir kadro ile mücadele edeceklerini söyledi.
     Eroğlu yaptığı yazılı açıklamada, Türkiyede futbolcuların haftada üç maç yapmakta zorlanması nedeniyle kupada alternatif kadro ile mücadele edeceklerini ifade etti.
     Teknik direktör Eroğlu, açıklamasında şunları kaydetti:
     Lig, bizim için kupadan daha önemli. Hafta sonunda oynayacağımız Arsinspor maçını da düşünerek Menemen Belediyespor önünde takıma sonradan katılan Arda ve Ermanı da görme imkanı bulacağız. Menemen Belediyespor karşısında ligdekinden farklı bir kadro ile mücadele edeceğiz. Bizim için Spor Toto 3. Lig ilk planda ancak Türkiye Kupasında da tur atlamaya çalışacağız. Ligde mücadele ettiğimiz kadronun yanında bu arkadaşları zorlayacak isimler de var. Menemen Belediyespor önünde bu isimlere şans vereceğiz. Gerek lig, gerek kupa olsun tüm maçlarımızda skorun yanında iyi mücadele sergilemek istiyoruz.
     Kırmızı-lacivertli ekipte, Kocaelispor maçında kırmızı kart gören Murat Cömert ile geçen sezondan üç maç cezası olan kaleci Hasan takımdaki yerini alamayacak.
     Bu arada, yarın Alsancak Stadında saat 15.00de başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatları kapalı tribün 3 lira, balkon tribünü 2 lira olarak açıklandı.
    
     Muhabir: Zeynep Hoşgörür / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Futbol: Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER