Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahbaz: -"Ziraat Türkiye Kupasında ve ligde kalan son 4 haftada hedefleri kovalayacağız"


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Ziraat Türkiye Kupasında ve ligde kalan son 4 haftada Eskişehirsporun hedefleri kovalayacağını söyledi.
     Şahbaz, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirsporun 22 Nisanda sahasından yaptığı Trabzonspor maçında beklenmedik bir yenilgi aldığını belirterek, Eskişehirspor camiası olarak maç sırasında ve sonrasında yaşanan gelişmelere çok üzüldükleri kaydetti.
     Eskişehirsporun ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında hedefi olan bir camia olduğunu ifade eden Şahbaz, şöyle konuştu:
     "Ziraat Türkiye Kupasında ve ligde kalan son 4 haftada hedefleri kovalayacağız. İyi futbol oynuyoruz ancak bunu gole dönüştüremiyoruz. Trabzonspor maçının 75inci dakikasından sonra seyircimizin, takımımıza, teknik heyete, yönetim kurulu başkanımıza ve yönetim kurulumuza olumsuz tezahüratları oldu. Yenilgi hoş değil ancak bütün maçlara kazanmak için çıkıyoruz. Taraftarımızın kaygısını ifade etmesi anlamlı. Bu maçın 75inci dakikasından sonra yapılanları Eskişehirspor taraftarına mal etmiyoruz. Taraftarların arasında Eskişehirspora cidden gönül vermemiş olanlar var. Birkaç kişinin yaptığı hakaretler üzücüdür. İftira atmak, küfür ve hakaret etmek Eskişehirspor taraftarına yakışmaz."
    
     -"Taraftarımız yanımızda olacak"-
    
     "Ziraat Türkiye Kupasındaki Fenerbahçe maçında, Şükrü Saraçoğlunda bütün gücümüzü ortaya koyup finale ulaşma çabasını göstereceğiz" diyen Şahbaz, şöyle devam etti:
     "Önümüzde Kasımpaşaspor maçımız var. O maçta taraftarımız yanımızda olacak. Bizi destekleyecek. Kasımpaşaspor maçında istediğimiz sonucu alıp diğer maçlara bakacağız. Kasımpaşaya rahat gidiyoruz. Erkanın hafif sakatlığı var. Akaminko ve Tellonun ateşli bir rahatsızlığı bulunuyor. Bunlar da geçecek. Teknik heyetin elini zorlaştıran bir durum söz konusu değil. Kasımpaşaspor maçında ve kupada iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum."
     Eskişehirspor Kulübü İkinci Başkanı Mulla Şahbaz ise Eskişehirsporun son bir kaç haftadır maç kazanamadığını ancak futbolun sadece sonuç oyunu olmadığını vurguladı.
     Taraftarın içinde kötü tezahürat yapanların çoğunun Eskişehirsporlu olmadığının bilinmesi gerektiğine değinen Şahbaz, "Eskişehirspor taraftarı kötü sözleri asla kendine yakıştırmaz. Son 4 haftada birlik ve beraberliğimizi devam ettirelim. Kongremiz yaklaşıyor. Orada her şey konuşulur" dedi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER