Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Orduspor, Kasımpaşaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü -Teknik direktör Güler: "Üç puan almak istiyoruz. Başka bir sonuç bizim için tatmin edici olmaz"


ORDU (A.A) - Orduspor, Spor Toto Süper Ligde hafta sonu sahasında Kasımpaşaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Cevat Güler yönetimindeki antrenmanın ilk 20 dakikası basına açık yapıldı.
     Mor-beyazlı ekip, koşu ile başladığı antrenmana, kondisyon ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmana tedavisi devam eden Müslüm Yelken ile kadro dışı kalan Yiğit Gökoğlan ve İbrahim Kaş katılmadı.
     Basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Güler, Kasımpaşaspor karşısında 3 puan almaları gerektiğini vurguladı.
     Zorlu bir sürecin ilk aşamasında olduklarını ifade eden Güler, şunları söyledi:
     "Üç puan almak istiyoruz. Başka bir sonuç bizim için tatmin edici olmaz. Her şeyimizle 3 puan almak için uğraşıyoruz. Buna uygun işler yapacağız. Kasımpaşasporu izliyoruz, iyi bir takım. Sonuçta ilk 5in içerisinde olan bir takım. Dolayısıyla sezon başından beri iyi performans gösteren, iyi oyuncuları bulunan, iyi bir kadroya karşı mücadele edeceğiz. Ama biz fiziksel ve psikolojik seviyemizi bir üste çıkarıp bu maçtan 3 puan almak istiyoruz."
     Bir gazetecinin, kadro dışı bırakılan Yiğit Gökoğlan ile İbrahim Kaşın durumlarında değişiklik olup olmayacağı yönündeki soru üzerine Güler, "Yönetim ile daha önceki teknik ekibin aldığı bir karar. Zaten oyuncular ayrılmışlar ve kulüple ilişkileri kalmamış. Dolayısıyla onların yeniden takıma kazandırılması diye bir şey söz konusu değil" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü - Hayati Akçay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER