Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Ordusporda Güler dönemi -Teknik Direktör Güler: "Bizim kafamızda Ordusporun küme düşmesi diye bir şey olamaz"


ORDU (A.A) - Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Ordusporda Hector Cuperin görevinden ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Cevat Güler takımla ilk idmanına çıktı.
     Orduspor Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Cevat Güler, kendisinin de Ordulu olduğunu söyledi.
     Orduspordan gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini belirten Güler, "Takımımızın durumu ortada. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ne kadar yapacağız, ne kadar işe yarayacak, bunu zaman gösterecek. Ligde kalmamız için 39 veya 40 puanın yeterli olacağını düşünüyorum" dedi.
     İlk idmanda futbolcuları kendi hallerine bıraktığını ifade eden Güler, şunları kaydetti:
     "Oyuncular istekli ve profesyonel. Ama bazen istekli ve çok iyi niyetli olmak profesyonel yarışmada yetmiyor. Çok daha fazlasını yapmak lazım. Arkadaşların enerjisini ve moral gücünü yükseltmeye çalışacağız. Bazen yine başaramadım korkusu beynimizin bir tarafında olmaya başladığında doğru ve düzgün yapacağımız işi yapamayız. Biz bunları tek hedefe yönlendireceğiz. Üst düzey konsantrasyonla birlikte puanlar almaya çalışacağız. Bu puanların bizi nereye götüreceğini göreceğiz. Orduspor küme düşmez. Orduspor 1967den beri hep var. Bizim kafamızda Ordusporun küme düşmesi diye bir şey olamaz. Biz Orduyu ve Ordusporu seviyoruz. Bu düşünceyle yola çıkarak Ordunun iyi yerlerde olmasını sağlayacağız."
     Güler, hafta sonu sahalarında oynayacakları Kasımpaşaspor maçına ilişkin ise, "İki hafta üst üste mağlup olan bir Kasımpaşa var. Biz de 5 haftadır puan kazanamıyoruz. Böyle düşündüğümüzde biz kendi sahamızdaki maçımızda mutlak olarak 3 puan almak için sahaya çıkacağız. Çünkü bundan sonra oynayacağımız her maçta biz puan almak zorundayız. Puan aldığımız zaman istediğimiz yerde olacağız" ifadelerini kullandı.
     Yeni teknik direktör Güler yönetiminde ilk idmana çıkan Ordusporlu futbolcular, koşu, pas ve şut çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. İdmana kadro dışı bırakılan Yiğit Gökoğlan, hafif sakatlığı bulunan Müslüm Yelken ve izinli olan İbrahim Kaş katılmadı.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü - Hayati Akçay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER