Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen: -Cuperin durumunda asla bir değişiklik olmayacak, bu sezonu Cuper ile tamamlayacağız, ne olursa olsun hocamızla sonuna kadar devam edeceğiz


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Arjantinli teknik direktörleri Hector Cuperin durumunda bir değişiklik olmayacağını belirterek, Bu sezonu Cuper ile tamamlayacağız, ne olursa olsun hocamızla sonuna kadar devam edeceğiz dedi.
     Türkmen, AA muhabirine, Ordusporun 8 final maçı kaldığını, son 8 maça ilişkin özel bir prim düzenlemesi yaptıklarını söyledi.
     Maç önceleri kamuoyuna prim açıklamasında bulunmayacaklarını dile getiren Türkmen, Oyuncularımızın hiçbiri parayı problem etmiyor. Bizim gibi kaliteli oyunculardan kurulu bir takımın burada olmaması lazım diyorlar ve kendi kariyerleri, kendi kişilikleri için mücadele ediyorlar. O nedenle futbolcularımız prim duyurusu yapmamızı istemiyor diye konuştu.
     Ordusporun durumunun geçici olduğunu anlatan Türkmen, şöyle devam etti:
     Ordusporu oluşturan teknik ekibinden masörüne, futbolcusuna kadar herkes kendine şunu soracak, bu ligde 18 takım var, biz en kötü 3 takımın oyuncusundan birisi olduğumuzu kabul ediyor muyuz, etmiyor muyuz. Kendilerine önce onu sormaları lazım. Bu işler parayla değil istemekle oluyor. Herkes şunu bilsin ki bizim durumumuz geçici. Geçici olduğunu da göreceğiz. İnşallah yarın Sivasspor maçında da bu durumun geçici olduğunu anlayacağız. İnşallah her şey istediğimiz gibi gidecek.
    
     -Süper Ligin en kaliteli hocası Hector Cuperdir-
    
     Türkmen, teknik direktör Hector Cuper ile ilgili şunları kaydetti:
     Cuperin durumunda asla bir değişiklik olmayacak, bu sezonu Cuper ile tamamlayacağız, ne olursa olsun hocamızla sonuna kadar devam edeceğiz. Ordusporu karıştırmak için Cuper ile ilgili bazı yazılar yazılıyor. Biz bunların kimler olduğunu da biliyoruz. Biz zaten geçen sezonun devre arasında Cuperi niye getirdik, çünkü sisteme isyan ettik. 10 hoca var, 3 ay bir yerde, 6 ay bir yerde. Biz bu kısır döngüye girmek istemedik. Öyle bir adam getirelim ki kariyeri tartışılmasın, Türk futboluna da bize de bir şeyler getirsin dedik. Hocama güveniyorum, hoca da kendisine ve oyuncularına güveniyor. Süper Ligin en kaliteli hocası Hector Cuperdir.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER