Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Boffin, kalesini gole kapattı -Eskişehirsporun Belçikalı file bekçisi, ligdeki son 3 maçta kalesinde gol görmedi


ESKİŞEHİR (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirsporun kalecisi Ruud Boffin, ligdeki son 3 maçta kalesinde gol görmedi.
     Eskişehirsporun sezon başında İngilterenin West Ham United kulübünden transfer ettiği genç file bekçisi, Eskişehirspor ile Spor Toto Süper Ligde 21 maça çıktı. Belçikalı eldiven, bu maçlarda toplam 24 gol yedi. Kırmızı-siyahlı takımın, ligdeki bütün maçlarında forma giyen genç file bekçisi, sadece iki sarı kart gördü. Boffin, Spor Toto Süper Ligin ilk yarısındaki ilk 4 maçta da kalesinde 6 gol görmüştü.
     Ligin ilk yarısında kalesinde toplam 23 gol gören Belçikalı, ikinci yarıyla birlikte performansını yükseltti.
    
     -Son 3 maçta kalesinde gol görmedi-
    
     Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısında, takımının Akhisar Belediyespor ile deplasmanda yaptığı maça, ilk 11 kişilik kadroda sahaya çıkan Boffin, bu maçta kalesinde bir gol gördü.
     19. haftada Eskişehirsporun sahasında Orduspor ile yaptığı ve 1-0 kazandığı maçta, kalesini gole kapatan genç eldiven, takımının 3 puan almasına katkı sağladı. Ruud Boffin, kırmızı-siyahlı takımın, Mersin İdmanyurdu ile yaptığı ve 0-0 berabere kaldığı maçta da gol yemedi.
     Boffin, Eskişehirsporun başkent ekibi Gençlerbirliği ile deplasmanda yaptığı maçta da kalesini gole kapattı.
     Boffinin takımının 16 Şubatta sahasında yapacağı Kayserispor maçında da ilk 11 kişilik kadroda yer alması bekleniyor.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER