Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: Elimizden bulundurduğumuz avantajı sürdürmek için Trabzon Kanuni maçını kazanmak istiyoruz


AYDIN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta lider olan Aydınspor 1923ün teknik direktörü Selahattin Dinçel, ellerindeki avantajı sürdürebilmek için Trabzon Kanuni karşılaşmasını kazanmak istediklerini söyledi.
     En yakın takipçisi Çanakkale Dardanelspor önünde 6ı puan fark ile liderliğini sürdüren Aydınspor 1923te gözler cumartesi günü oynanacak Trabzon Kanuni maçına çevrildi.
     Teknik Direktör Selahattin Dinçel, bu karşılaşmaya çok iyi konsantre olduklarını, Aydın halkına şampiyonluk hediye etmek istediklerini, bunun için futbolcu ve teknik heyet olarak kenetlendiklerini belirtti.
     Taraftarların kenti siyah beyazlarla süslemesinin kendilerini çok heyecanlandırdığını kaydeden Dinçel, Kulübümüze, işimize ve formaya saygımızı göstereceğiz. Aydına şampiyonluk hediye edeceğiz. Ligde avantaj bizim elimizde. Hiç gevşemeden tüm maçlara final gözüyle bakıyoruz. Elimizden bulundurduğumuz avantajı sürdürmek için Trabzon Kanuni maçını kazanmak istiyoruz diye konuştu.
     Aydınspor 1923te sakatlıkları süren Zafer ve Emre İşçilerin durumunun iyi olduğu, kart cezalısı Sinanın forma giyemeyeceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER