Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: Dardanelsporu taraftarımızın desteğiyle yenmek istiyoruz


AYDIN (A.A) - Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, ligdeki takipçileri Dardanelsporu, yarın kendi sahalarında yapacakları maçta, taraftarlarının da desteğiyle yenmek istediklerini söyledi.
     Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 40 puanla lider konumda olan Aydınspor 1923, yarın grupta aynı puanla ikinci sırada yer alan Darnadelsporu kendi sahasında konuk edecek.
     Adnan Menderes Stadında yarın saat 13.30da oynanacak maç öncesi, Aydındaki cadde ve sokaklar, siyah-beyazlı bayraklarla süslendi. Grup liderliği açısından önem taşıyan bu maça taraftarların da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
     Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dardanelsporun da kendileri gibi grupta zirve iddiası bulunan bir ekip olduğuna işaret etti.
     Bu önemli karşılaşmada sıralamadaki averajla olan üstünlüklerini puan farkına taşımayı arzu ettiklerini ifade eden Dinçel, Dardanelsporu taraftarımızın desteğiyle yenmek istiyoruz. Galip geleceğimize inanıyoruz dedi.
     Öte yandan, Aydınspor 1923 yönetimi, Dardanelspor maçı öncesi, futbolculara, alacakları toplam 80 bin lira tutarında ödeme yaptığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER