Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Nazilli Belediyespor Genel Kaptanı Özkat: "Kalan dört maçımızı kazanıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz"


AYDIN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyesporda genel kaptan Nurettin Özkat, kalan dört maçı kazanıp rakiplerinin kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi.
     Hafta sonu deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak Nazilli Belediyesporda tüm hesaplar üç puan üzerine yapılıyor.
     Genel kaptan Özkat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin son haftalarına yaklaşıkça heyecanın da arttığını, özellikle zirve mücadelesi veren takımlar arasındaki puan farkının maçların çok çekişmeli ve zevkli geçmesine neden olduğunu belirtti.
     Yönetim kurulu, futbolcular, teknik heyet ve taraftarları ile kenetlenmiş durumda olduklarını ifade eden Özkat, "Artık son dört haftaya geldik. Bizim bütün maçları kazanmamız şampiyon olmamıza neden olmayacak. Biz kalan dört maçı kazanıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Tek isteğimiz ve arzumuz sezon başında verdiğimiz bir üst lige yükselme sözünü yerine getirebilmek. Tarsus deplasmanı gerçekten zor ama aşılamayacak bir deplasman değil" diye konuştu.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER