Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Fethiyespor Yönetim Kurulu üyesi Uysal: "Şampiyonluk yolunda 4 maçımız kaldı. Bu süreç, hepimizin birlik olması sonucu başarı ile aşılabilecektir"


MUĞLA (A.A) - Fethiyespor Yönetim Kurulu üyesi Arif Okan Uysal, "Şampiyonluk yolunda 4 maçımız kaldı. Bu süreç, hepimizin birlik olması sonucu başarı ile aşılabilecektir" dedi.
     Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Fethiyespor, 14 Nisan Pazar günü sahasında karşılaşacağı Tepecikspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu yapılacak Tepecikspor karşılaşmasında taraftarın desteğini beklediklerini söyledi.
     Tüm Fethiye halkının şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Fethiyespora her zamankinden daha fazla destek olması gerektiğini belirten Uysal, "Şampiyonluk yolunda 4 maçımız kaldı. Bu süreç, hepimizin birlik olması sonucu başarı ile aşılabilecektir" diye konuştu.
     Uysal, tribün girişlerinde yaşanabilecek yoğunluğu önlemek ve oyunculara destek vermek adına taraftarı daha erken saatte stada beklediklerini ifade etti.
     Fethiye Şehir Stadında 14 Nisan Pazar günü saat 14.30da oynanacak maçta, Fethiyesporda sarı kart cezalısı Sabri Turgutun dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER