Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Geçen hafta sonu aldığımız galibiyet, geleceğe güvenle bakmamıza sebep oldu


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, Yeni Malatyaspor karşısında aldıkları galibiyetin geleceğe güvenle bakmalarını sağladığını bildirdi.
     Erkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakiplerinin puan kaybettiği geçen hafta Yeni Malatyasporu yenmelerinin çok önemli olduğunu, kendilerini zorlu bir fikstür beklediğini söyledi.
     Yeni Malatyaspor karşısında galibiyetin yanı sıra, oynanan oyun, futbolcuların taktiksel anlayışları ve mücadele güçlerinin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Erkan, Geçen hafta sonu aldığımız galibiyet, geleceğe güvenle bakmamıza sebep oldu. Şimdi Balıkesirspor maçına daha rahat çıkacağız. O rahatlıkla Balıkesirspor maçı inşallah bizim lehimize sonuçlanacaktır. Rakibimizi iyi tanıyoruz. İlk maçta burada berabere kalmıştık. Deplasmanda oynayacağımız maça üç puan için gideceğiz. Balıkesirspor maçında önlemlerimizi alıp galibiyet serimizi devam ettirmek için mücadele edeceğiz diye konuştu.
     Erkan, genç oyuncuları Türk futboluna kazandırmak istediklerini belirterek, şunları söyledi:
     Bu hedef doğrultusunda hareket ediyoruz. Az bütçeyle gençleri Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Bu süreçte lig devam ediyor. Geçen yıllara oranla bu sene 2. ligdeki standart, hem ekonomik hem de kalite anlamında yükseldi. Böyle kaliteli bir ligde hedeflere ulaşmak gayret gerektiriyor. Çok şükür ilkeli ve düzgün bir kulübe sahibiz. Çok kaliteli futbolcularımız var. Biz teknik kadro ve futbolcular olarak sezon sonuna inşallah mutlu bir şekilde ulaşacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER