Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Bandırmaspor Kulübü, KOF sistemine dahil oldu


BALIKESİR (A.A) - Bandırmaspor Kulübü, Futbol Federasyonu tarafından organize edilen ve Milli Eğitim Bakanlığınca desteklenen Kulüp Okul Futbolu (KOF) sistemine dahil oldu.
     Proje kapsamında, Futbol Federasyonunda seminere katılan Bandırmaspor Kulübü Altyapı Sorumlusu Faruk Ahlatlı, yaptığı açıklamada, KOF Projesinin, bugüne kadar 11 ilde uygulandığını söyledi.
     İlçelerde de uygulanacak proje için 82 kulübün talip olduğunu ifade eden Ahlatlı, şöyle konuştu:
     Bandırmaspor Kulübü olarak bizim de başvurumuz kabul edildi. Proje kapsamında, Bandırmaspor Kulübü olarak işbirliği yapmak üzere 12 ilköğretim okulunu belirledik. Bu okullarda, futbola yetenekli erkek-kız ayırmadan, 2001, 2002, 2003 ve tercihen 2004, 2005 doğumlu öğrenciler, beden eğitimi öğretmenleri tarafından belirlenerek, futbol konusunda eğitilip, çalıştırılacak. Beden eğitimi öğretmenleri, bizden istekte bulundukları takdirde, Bandırmaspor Kulübü olarak tesislerimizi açacağız, kendilerine eğitim vereceğiz. Proje kapsamında bu öğrencilere spor malzemelerini de Futbol Federasyonu gönderecek.
     Projenin amacının, futbolu okul bünyesinde sevdirip, yetenekli öğrencileri keşfederek, yetiştirmek olduğuna dikkati çeken Ahlatlı, Hiçbir öğrenciye lisans çıkarılmayacak, yetenekli öğrenciler, amatör-profesyonel kulüpler için taban oluşturacak dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER