Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İDO, Bandırmaspora ulaşım sponsoru oldu


BALIKESİR (A.A) - İstanbul Deniz Otobüsleri işletmesi (İDO), Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmasporun ulaşım sponsoru oldu.
     Bandırmaspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, son iki ayda Bursasporla resmi seyahat, Yalovasporla ana sponsorluk ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübüyle sponsorluk anlaşmaları imzalayan İDOnun, Bandırmasporun da ulaşım sponsoru olduğu belirtildi.
     İDOnun, Marmara Bölgesindeki spor kulüplerine ve sporculara verdiği desteğinin sürdüğü ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Marmarada hizmet sunduğu illere, bu illerdeki spor kuruluşlarına ve sporculara desteğini kapsamlı bir biçimde sürdüren İDO, spor kamuoyunda Ban Banlar olarak bilinen ve 1965ten beri yeşil sahalarda mücadelesini sürdüren Bandırmaspora 2012-2013 sezonu boyunca ulaşım sponsoru oldu. Sponsorluk anlaşması çerçevesinde Bandırmaspora ulaşım desteği ve maddi katkıda bulunacak İDOnun adı ve logosu, Bandırmasporun forma göğüs reklamlarında yer alacak. Ayrıca 9 bin 500 kişi kapasiteli Bandırma 17 Eylül Stadyumunda saha çevresi panolarında da İDO reklamlarına yer verilecek ve kulübün web sitesi ile sosyal iletişim platformlarında da işletmenin logosu ve renkleri kullanılacak.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER