Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Nazilli Belediyespor Genel Kaptanı Özkat: "Play-off maçlarının favorisi olmaz" "Tüm gücümüzle Bayrampaşa maçına asılacağız. Rakibimizin iyi ve zaafı olan yönlerini biliyoruz"


AYDIN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta play-off maçlarını oynamaya hak kazanan Nazilli Belediyesporda tüm gözler yarın oynanacak Bayrampaşaspor maçına çevrildi.
     Konyada oynanacak maç için ilçeden dualarla uğurlanan ekibin Bayrampaşasporla karşılaşmasına, yaklaşık 200 taraftarın gideceği belirtildi.
     Nazilli Belediyespor Genel Kaptanı Nurettin Özkat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayrampaşa maçına odaklandıklarını ve tüm futbolcuların morallerinin ve kendilerine güvenlerinin yerinde olduğunu söyledi.
     Türkiyedeki tüm spor otoritelerinin gözünün Konyaya çevrildiğini ifade eden Özkat, şöyle konuştu:
     "Play-offa kalan her takımın hedefi vardır. Kimse Benim şansım yok diye açıklama yapmaz. Futbolcular adeta bir vitrine çıkıp, kendilerini beğendirecekler ve takımlarına başarı sağlayabilmek için ter dökecekler. Play-off maçlarının favorisi olmaz. 90 dakikada, uzatma yada penaltılara kadar uzanabilecek bir süreç var. O gün şansı olan, son vuruşları iyi yapan, kalesini gole kapatan takım turu geçer. Biz Nazili Belediyespor olarak tüm gücümüzle Bayrampaşa maçına asılacağız. Rakibimizin iyi ve zaafı olan yönlerini biliyoruz."
     Öte yandan Nazilli Belediyespor yönetimi PTT 1. Lige yükselmeleri halinde futbolculara yüksek oranda prim vereceğini açıkladı.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER