Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Kulüp Başkanı Korkmaz: "Son şampiyon, Mevlana şehri Konyadan çıkacak. İnşallah bu takım da biz oluruz"


BURSA (A.A) - İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, Spor Toto 2. Ligden PTT 1. Lige yükselecek üçüncü takımın belli olacağı play-off maçlarının Konyada yapılacağını belirterek, "Son şampiyon Mevlana şehri Konyadan çıkacak. İnşallah bu takım da biz oluruz" dedi.
     Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Polatlı Bugsaşspor yerine Aydın temsilcisi Nazilli Belediyesporun play-offa katılması nedeniyle Futbol Federasyonuna bulundukları itiraz sonucu, Denizlide oynanması gereken play-off maçlarının Konyaya alındığını söyledi.
     Maçların 23-31 Mayısta oynanacağını ifade eden Korkmaz, "Son şampiyon, Mevlana şehri Konyadan çıkacak. İnşallah bu takım da biz oluruz. Bunun için tüm gücümüzü göstereceğiz. Sahada teknik ekip, futbolcular, biz yöneticiler ve tribünde taraftarımız tek yürek olup, bunu başaracağız. Konyalı futbolseverleri de yanımızda görmek istiyoruz. Bu arada Konyaspora da Süper Lige yükselme yolunda başarılar diliyoruz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER