Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Anadolu Selçukluspor Başkanı Günbaş: -"Gönlümüzden geçen, Zafer hocayla devam edip büyük başarılara imza atmak"


KONYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçuklusporun Başkanı Mehmet Günbaş, gönüllerinden geçenin Zafer hocayla devam edip büyük başarılara imza atmak gerektiğini söyledi.
     Günbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonu 3 puanla iyi bir yerde kapatmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Sezona çok zor şartlarda başladıkları ifade eden Günbaş, "Zafer hocamız, yönetim ve futbolcular kenetlenerek sezonu iyi yerde bitirdik. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle takım ruhunu geç yakaladık ama bulunduğumuz nokta iyi. Anadolu Selçukluspor yürümeye başladı. Konya ve Türk futboluna çok iyi oyuncular yetiştirmek öncelikli hedefimiz" dedi.
     Yönetim olarak futbolculara olan haklarını helal ettiklerini aktaran Günbaş, futbolcuların kendilerine olan haklarını helal etmeleri için ücretlerini ödemeleri gerektiğini vurguladı.
     Teknik direktör Zafer Turan ile görüştüklerini anlatan Günbaş, "Hocamız hiçbir takımla görüşmediğini tek düşüncesinin Anadolu Selçukluspor olduğunu bizlere söyledi. Gönlümüzden geçen, Zafer hocayla devam edip büyük başarılara imza atmak" diye konuştu.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER