Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tarsus İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak Faturavizyon Kahramanmaraşsporu Vali Kocatepe uğurladı


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Spor Toto 2. Ligde Tarsus İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak Faturavizyon Kahramanmaraşsporu, Vali Şükrü Kocatepe uğurladı.
     Kocatepe, Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamlayan Faturavizyon Kahramanmaraşsporu kulüp binasında ziyaret ederek, deplasmanda başarılar diledi.
     Ardından kafileyi maç için Mersinin Tarsus ilçesine yolcu eden Kocatepe, takımın şampiyon olması halinde tarihe geçeceğini belirtti.
     Yönetici, teknik heyet ve futbolculara, tarihi bir görev üstlendiklerini söyleyen Kocatepe, "Kahramanmaraşa hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşıyoruz. Sizler futbol alanında, bizlerde hizmet alanında. İnşallah şampiyon olarak bu tarihi görevi yerine getirip, kentimize güzel bir başarı armağan edersiniz. Her birinizin ismi de Kahramanmaraşın unutulmaz insanları hanesine yazılır" dedi.
     Teknik direktör Fethi Çokkeser ve futbolculara güvendiğini dile getiren Kocatepe, şunları kaydetti:
     "İnşallah şampiyonluğu Kahramanmaraşa getirirsiniz. Gelince de alnınızdan öperiz. İnşallah PTT 1. Ligde de başarıyla mücadele eder ve Süper Lige de çıkarız. Kahramanmaraş, Süper Ligi görmemiş bir şehir değil. İnşallah sizler de Süper Ligin oyuncuları olursunuz."
     Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 56 puanla lider konumda bulunan Faturavizyon Kahramanmaraşsporun, Tarsus İdmanyurdu maçını kazanması halinde, matematiksel olarak PTT 1. Lige direkt çıkmaya hak kazanacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Ersoy Sevinç / İsmail Hakkı Demir / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER