Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Turgutluspor Teknik Direktörü Basetemur: "Bu iskelet kadromuza 5 iyi transfer yaparak yeni sezonun iddialı takımı olmak istiyoruz"


MANİSA (A.A) - Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligde kalma mücadelesinde geçen hafta aldığı 1 puan ile rahatlayan Turgutluspor, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Bozüyükspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basetemur, Irlamaz Spor Vadisi Tesislerinde yaptığı açıklamada, ligde son iki maçın tamamen formalite maçı olduğunu belirterek, "Bu sezonu unutmak istiyoruz ve lig bitiminde hemen gelecek sezonun hazırlıklarına başlayacağız" dedi.
     Takıma bu yıl gençleri kazandırmak için çabaladıklarına ve 3-4 oyuncunun alındığına işaret eden Basetemur, şunları kaydetti:
     "Gelecek yılın iskelet kadrosunu oluşturduk sayılır. Sezon bitiminde hemen iç transfer görüşmelerine başlayacağız ve iskelet kadromuzu koruyacağız. Bu iskelet kadromuza 5 iyi transfer yaparak yeni sezonun iddialı takımı olmak istiyoruz. Transferde takımın kadrosundaki yapılanmada bu yıl bir aksaklık ve gecikme yaşamak istemediğimizden elimizi çabuk tutucağız."
     Takımın iskelet kadrosunda bulunan futbolcular ile sezon sonu masaya oturacaklarını ve transfer görüşmeleri sonrası takımın tatile çıkacağını dile getiren Basetemur, "Bu hafta kendi alt yapımızdan yetişen İsa, Mustafa Can, Rıdvan, İzzet, Mert, Cihan, İbrahim, İsmail, Fatih, İsmail ve Şevket kadroda yer alacak ve son iki maçta bu futbolcularımızın performanslarını görme şansımız olacak" dedi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER