Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Hatayspor Yönetim Kurulu Üyesi Toysal -"Hedefimiz Hataysporun play offa, oradan da PTT 1. Lige çıkmasıdır"


HATAY (A.A) - Hataysporun yönetim kurulu üyesi Halil İbrahim Toysal, hedeflerinin takımın play offa daha sonra da PTT 1. Lige çıkması olduğunu belirtti.
     Toysal, düzenlediği basın toplantısında, Ünyespor galibiyetinin takım üzerinde olumlu bir sinerji oluşturduğunu söyledi.
     Ünyespor karşılaşmasında çok güzel bir oyun sergilediklerini ifade eden Toysal, şöyle konuştu:
     "Ünyespor maçında farklı bir galibiyet aldık. 34-35 derecelik sıcaklıkta mücadele etmemiz ve maçı kazanmamız oyuncularımızın ne kadar azimli ve kararlı olduğunun bir göstergesidir. Önümüzde beş maç kaldı. Play offa kalmamız için önümüzdeki Çankırıspor ve Tepecikspor maçlarını 3er puanla geçmemiz gerekiyor. Hedefimiz Hataysporun play offa oradan da PTT 1. Lige çıkmasıdır"
     Teknik direktör Ahmet Taşyürek de son iki haftada aldıkları farklı galibiyetlerin hem kendilerini hem de sporcularını memnun ettiğini kaydetti.
     Yarım puanlık kredilerinin bile bulunmadığını ifade eden Taşyürek, "O yüzden geçen haftalarda yapılan maçları bir tarafa bırakarak Çankırıspor maçına konsantre olmalıyız. Bütün oyuncularıma güveniyorum ve şampiyonluk için elimizden geldiğince mücadele edeceğiz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Halit Demir / İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER