Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan: İkinci yarı öncesinde yapacağımız hazırlık maçları, son durumumuzu görme açısından çok iyi olacak


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyesporun Teknik Direktörü Adnan Erkan, ligin ikinci devresi öncesi yapacakları hazırlık maçlarının, son durumlarını görmeleri açısından iyi olacağını söyledi.
     Denizli Belediyespor, bir haftadır Denizlide sürdürdüğü ikinci yarı hazırlıklarının ilk etabını, Doğan Seyfi Atlı Stadında yaptığı antrenmanla tamamladı. Ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalyada yapacağı kamp çalışmasıyla sürdürecek kırmızı-beyazlı ekip, yarın bu kente gidecek.
     Teknik direktör Adnan Erkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun bir kamp döneminin kendilerini beklediğini ifade ederek, Kampta bir gün tek, bir gün çift antrenman ile sıkı bir çalışma takvimi geçireceğiz. 14, 17 ve 19 Ocak tarihlerinde üç hazırlık maçı oynayacağız. Rakiplerimiz henüz belli değil ama ikinci yarı öncesinde yapacağımız hazırlık maçları bizim son durumumuzu görmemiz açısından çok iyi olacak dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER