Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer: Üç oyuncumuzun eksik olması bizi biraz sıkıntıya soksa da güçlü kadromuzla bu sorunu da aşacağız


AYDIN (A.A) - Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, ligde hafta sonu oynayacakları Ünyesppor maçı öncesi eksik oyuncuların sıkıntı yarattığını ancak güçlü kadrolarıyla bu sorunu aşacaklarını söyledi.
     Kırmızı Grupta hafta sonu sahasında konuk edeceği Ünyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Nazilli Belediyespor, eksik oyuncuların çokluğuna rağmen galibiyeti hedefliyor.
     Siyah-beyazlı ekipte kırmızı kart cezalısı Furkan İlker Baştanın yanı sıra Mehmet Taş ve Fatih Özer de sarı kart cezası nedeniyle kadroda yer alamayacak.
     Cüneyt Biçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, eksik oyuncularına rağmen Ünyespor maçını kazanacak güce sahip olduklarını ifade eti.
     Biçer, Polatlı BUGSAŞ Spor maçında gördüğümüz sarı kartlardan dolayı ilk 11de oynayan 3 oyuncumuzun eksikliğini, diğer oyuncularımızla tamamlamak için teknik ve taktik çalışmalarımız sürüyor. İlk 11den oyuncumuzun eksik olması bizi biraz sıkıntıya soksa da güçlü kadromuzla bu sorunu da aşacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER