Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Altay Kulübünden açıklama: Camiamızdan ricamız, ligin devre arasına kadar genç oyuncularımızın ağırlıklı olduğu takımımıza desteklerini sürdürmeleri ve onlara moral vermeleridir


İZMİR (A.A) - Altay Kulübü Yönetimi, camiadan, ligin devre arasına kadar genç oyunculardan kurulu takımlarına desteklerini sürdürmelerini istedi.
     Yönetim kurulu, Gaziosmanpaşaspor karşısında alınan 3-1lik mağlubiyet sonrası yaptığı açıklamada, ligde genç bir kadroyla mücadele ettiklerini ve takımlarının inişli, çıkışlı bir grafik sergileyebildiği kaydedildi.
     İstikrarsız bir grafiğin, takımlarının kadro yapısı itibariyle yaşanabilir bir durum olmasına rağmen, yönetim kurulunun gerekli değerlendirme ve tespitlerde bulunduğunun ifade edildiği açıklamada, şöyle denildi:
     Profesyonel futbol takımımıza gerekli yaptırım ve uyarılarda bulunulmuş olup, süreç içinde gerekli görülen zamanlarda yaptırımlarımız devam edecektir. Camiamızdan ricamız, ligin devre arasına kadar genç oyuncularımızın ağırlıklı olduğu profesyonel futbol takımımıza desteklerini sürdürmeleri ve onlara moral vermeleridir. Altay Spor Kulübü Yönetim Kurulunun tedbirleri içerisinde, ligin devre arasında gerekli bölgelere, gerekli transferlerin yapılması da mevcuttur. Takımımızın hedefi, ligin ilk yarısının sonuna kadar en az puan kaybı ile mücadele etmek olup, yapılan transferlerden sonra üst sıralar için mücadele etmektir.
     Ligin 5. haftasında, Bayrampaşa deplasmanında aldığı 2-0lık galibiyetle puan cetvelinde 10 puanla ikinci sırada yer alan Altay, sonraki 9 maçta, 6 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Altay, bugün tamamlanacak 15. hafta maçlarının ardından grupta, maç fazlasıyla 16 puanla, 10. sırada bulunuyor.
     Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında 11 Aralık Salı günü Bursasporu konuk edecek Altay, ligde ilk devrenin son iki maçında ise deplasmanda İskenderun Demirçelikspor ve Körfez Futbol Kulübü ile sahasında karşılaşacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER