Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Denizlispor Asbaşkanı Gühan: "Teknik Direktör olarak her konuda anlaştığımız Yusuf Şimşek için Mustafa Denizliden izin çıkmadı"


DENİZLİ (A.A) - Denizlispor Kulübü Asbaşkanı Veysel Gühan, teknik direktörlük görevi için Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Yusuf Şimşekle her konuda anlaşmalarına rağmen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizlinin buna izin vermediğini bildirdi.
     Gühan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Selahattin Derventle yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarının devam ettiğini, bu doğrultuda Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizlinin yardımcılarından Yusuf Şimşeke teklif götürdüklerini söyledi.
     Yusuf Şimşekin tekliflerini kabul ettiğini kaydeden Gühan, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "Yusuf Şimşek Denizlinin yetiştirdiği büyük bir futbolcu. Yıllarca yeşil-siyahlı takıma hizmet verdi. Şimdi de teknik direktör olarak bu zor günlerimizde hizmet edecekti. Teknik direktör olarak her konuda anlaştığımız için Mustafa Denizliden izin çıkmadı. Yusuf Şimşek Denizlispora gelebilmek için büyük özverilerde bulundu. Olmadı, üzgünüz" dedi.
     Denizlispor yönetiminin teknik direktörlük için Erhan Altın ve Yücel İldizle görüştüğü öğrenildi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER