Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Şimşek: -"Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz"


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor, son iki haftada aldığı galibiyetleri seriye dönüştürmeyi hedefliyor.
     Ligin 29. haftasında sahasında konuk ettiği Samsunsporu 2-1 yenen sarı-yeşilli ekip, 30. haftada deplasmanda karşılaştığı Boluspor karşısında da 1-0 galip geldi.
     Gelecek hafta, şampiyonluk mücadelesi veren Çaykur Rizesporu evinde ağırlayacak Şanlıurfaspor, sonraki hafta ise düşme hattından uzaklaşmaya çalışan Denizlisporla deplasmanda karşılaşacak.
     Sarı-yeşilli ekip, sahasındaki son maçında Konyaspor, ligin kapanış haftasında ise Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda mücadele edecek
     Oynadığı 30 maçta 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Güneydoğu ekibi, ligde 12. sırada bulunuyor.
    
     -"Seriyi devam ettirmek istiyoruz"-
    
     Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, camianın, son iki haftada aldıkları galibiyetlerden mutlu olduğunu belirtti.
     Futbolcuların moral ve motivasyonunun iyi olduğunu ifade eden Şimşek, "Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Gelecek hafta şampiyonluk adayı Çaykur Rizespor maçında da seyir zevki yüksek bir futbolu taraftarımıza izletmek istiyoruz. Zor bir maç olacak ancak kazanmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Ömer Fansa
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER