Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Samsunspor Kulübü Başkanı Kar: -"Ankaragücü maçını kazanarak ligde rahat bir nefes almak istiyoruz"


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Ligde hafta sonu sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak Samsunsporda kulüp başkanı Emin Kar, bu maçı kazanarak ligde rahatlamak istediklerini söyledi.
     Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu deplasmanda oynadıkları Şanlıurfaspor maçında aldıkları mağlubiyetin, "ligde kalma" dışındaki hedeflerini tükettiğini belirtti.
     Ligde artık play-off şanslarının kalmadığını vurgulayan Kar, "Ankaragücü maçını kazanarak ligde rahat bir nefes almak istiyoruz. Bu maçın ardından da gelecek yıl için adımlar atacağız" dedi.
     Takımın iç ve dış sahada farklı oyun sergilediğine değinen Kar, şöyle devam etti:
     "Üzüldüğüm nokta, iç sahadaki oyunumuzu dış sahaya yansıtamıyoruz. Dış sahada da galibiyet almamız gerektiğini düşünüyorum. Takımımızın bunu yapabilecek gücü var. İnşallah bu hafta Ankaragücü maçını kazanıp ligi bitirmek istiyoruz. Ondan sonra önümüzdeki yılın hesaplarını yapacağız."
     Bu arada Samsunspor, Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Besim Durmuş yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, koşu ile kültür fizik hareketlerinin ardından şut çalışması gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER