Futbol: PTT 1. lig

Futbol: PTT 1. lig -Boluspor Yönetim Kurulu: -Eleştiri adı altında hakaret içeren yazılar, camiamızı derinden yaralamaktan öteye gitmemektedir


BOLU (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Boluspor Yönetim Kurulu, kendileri hakkında eleştiri adı altında hakaret içeren yazıların, Boluspor camiasını derinden yaraladığını bildirdi.
     Boluspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, son haftalarda yaşanan puan kayıpları nedeniyle basın mensuplarının eleştirilerine maruz kaldığı vurgulandı.
     Bizler yönetici, taraftar ve basın olarak bir aile olduğunu düşünen yönetim anlayışı ile Bolusporumuzu her konuda en üst seviyelere taşımanın gayreti içinde yönetmekteyiz ifadelerine yer verilen açıklamada, bu anlayış ve düşünceler çerçevesinde, hem galibiyet hem de mağlubiyet de beraber sevinip beraber üzülen bir bütün olmayı arzu ettikleri belirtildi.
     Boluspor camiasıyla ilgili her türlü haber ve bilgileri kamuoyuna duyurma görevinin, basın mensuplarının görevi olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Zaman zaman ağır eleştirilerin olabilmesi doğaldır ancak yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve çalışanlarımız hakkında aslı astarı olmayan hiçbir yapıcılık değeri taşımayan, sadece amacı kişisel hakaretler içeren yazıların da Bolusporumuza fayda sağlamayacağı aşikardır.
     Hele hele eleştiri adı altında yapılan, hakaret içeren yazılar, camiamızı derinden yaralamaktan öteye gitmemektedir.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Atakan Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER