Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Ferah: Kayseri Erciyespor ile ligin en değerli maçını oynayacağız


RİZE (A.A) - Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yarın deplasmanda lider Kayseri Erciyesspor ile ligin en değerli maçını oynayacaklarını söyledi.
     Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde haftalar ilerledikçe çekişmenin arttığını, üst sırlardaki takımların ise puan farkını yavaş yavaş açmaya başladığını belirtti.
     Kayseri Erciyessporun lig lideri olduğunu hatırlatan Ferah, Rakibimizle aramızda altı puan fark var. Alınacak galibiyet bizi liderliğe bir basamak daha yaklaştıracak ama mağlubiyet rakibimizin işini çok kolaylaştıracak. Her iki takım açısından da çok kritik. Kayseri Erciyesspor ile ligin en değerli maçını oynayacağız dedi.
     Her iki takım açısından galibiyetin üç puandan çok daha değerli olduğunu ifade eden Ferah, Kayseri Erciyesspor Süper Lig yarışındaki en ciddi rakibimiz. İkinci yarının en iyi çıkış yapan ekibi. Zor bir deplasman. İki iyi takımın mücadelesinde bizim çok daha fazla kazanmaya ihtiyacımız var. Futbolcu arkadaşlarımıza güvenimiz tam. Kayseri deplasmanından galibiyetle döneceğimize inanıyorum diye konuştu.
     Sakat ve cezalı oyuncuları olmadığını dile getiren Ferah, şöyle devam etti:
     İyi bir ekibiz ve çok iyi birlikteliğimiz var. Sakat olmaması iyi. Bütün futbolcularımız hazır. Hocamız kime görev verirse versin hepsinin yürekleri ile mücadele edeceklerini biliyoruz. Alacağımız galibiyet güvenimizi artıracak ancak kötü sonuç da her şeyin sonu olmayacak. Camia olarak sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz.
     Öte yandan yeşil-mavili ekip, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını Rizede yaptığı son antrenman ile tamamladı. Teknik direktör Mustafa Denizli, bütün futbolcuları Kayseri Erciyesspor kafilesine dahil etti. Kafile bu akşam özel uçak ile Kayseriye gidecek.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER