Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Göztepe istediğini alamadı -Ligde deplasmanda Adanaspora mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, 25. haftayı düşme hattında tamamladı


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde deplasmanda Adanaspora 2-1 mağlup olan Göztepe, 25. haftayı 23 puanla 17. sırada tamamladı.
     Adanaspor karşısında henüz ilk dakikada 1-0 geriye düşen Göztepe, 1-1 beraberliği yakalamasına rağmen müsabakanın son bölümünde kalesinde gördüğü golle rakibine 2-1 yenildi.
     TKİ Tavşanlı Linyitsporun berabere kaldığı, Samsunspor ve Kartalsporun mağlup olduğu haftada Göztepenin rakipleriyle puan farkı artmadı.
     Sarı-kırmızılı ekip, ligde geride kalan 25 haftanın 20sinde düşme hattında yer aldı.
    
     -Paulinho ilk kez-
    
     Göztepenin ara transfer döneminde transfer ettiği, ancak cezası ve sakatlığı nedeniyle şans bulamayan Portekizli Paulinho, Adanaspor maçında ilk kez forma giydi.
     Sarı-kırmızılı ekipte dünkü maçta sakatlanan Paulinho ve Halil Akbunarın bugün MRlarının çekileceği bildirildi.
    
     -En golcü Ali Kuçik-
    
     Takımının tek golünü kaydeden Ali Kuçik, takımının yenilgisine engel olamadı.
     Bu sezon 5. golüne imza atan golcü oyuncu, ligin en az gol atan ekibi olan Göztepenin en skorer ismi durumunda bulunuyor.
     Adanaspor karşılaşmasında hakem tarafından tribüne yollanan Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç, üçüncü kez bu cezayı aldı.
    
     -Kalan 9 hafta-
    
     Gelecek hafta İzmir derbisinde Karşıyaka ile karşılaşacak Göztepe, daha sonra ilk 2 mücadelesini sürdüren Manisaspora konuk olacak.
     Sarı-kırmızı ekip daha sonra sırasıyla Şanlıurfaspor, Ankaragücü (D), Bucaspor, 1461 Trabzon (D), Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor (D) ve TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER