Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adanaspor Basın Sözcüsü Uzel: Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından galibiyetle dönerek zirvenin takipçisi olmak istiyoruz


ADANA (A.A) - Adanasporun basın sözcüsü Bülent Uzel, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından galibiyetle dönerek zirvenin takipçisi olmak istediklerini bildirdi.
     Adanaspordan yapılan yazılı açıklamaya göre, hafta sonu oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları sürdüren turuncu-beyazlı takım bugün karşılaşmanın taktik provasını yaptı.
     Teknik Direktör Levent Eriş, karşılaşmayı dikkatle izlerken maçın devre arasında oyuncuları ile toplantı yaptı. Taktik çift kale antrenmanın son bölümünde arka adalesinde ağrılar hisseden Ümit Tütünci çalışmayı yarıda bıraktı.
     Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, 1461 Trabzon galibiyetiyle kötü gidişi sona erdirdiklerini belirterek, bundan sonra yapacakları her maçın final niteliği taşıdığını kaydetti.
     Şampiyonluk yarışının son haftaya kadar süreceğini düşündüğünü bildiren Uzel, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından galibiyetle dönerek zirvenin takipçisi olmak istiyoruz. Takımımızın moral ve motivasyonu yerinde. Allah yardımcımız olsun ifadelerini kullandı.
     Uzel, pazar günü oynayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına stat kapasitesinden dolayı 54 Adanaspor taraftarının alınacağını da hatırlattı.
     Öte yandan taraftarlar 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla antrenman sonunda futbolcular ile bir araya geldi. Günün anlam ve önemi nedeniyle pankart yaptıran taraftarlar hatıra fotoğrafı çektirirken tezahüratlarla takıma moral verdi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: İsa Sansar

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER