Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Samsunspor Kulübü Başkanı Kar: -Sahamızda oynayacağımız 2 maçtan 6 puan alıp tehlikeli bölgeden kurtulmayı düşünüyoruz


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun kulüp başkanı Emin Kar, Sahamızda oynayacağımız 2 maçtan 6 puan alıp tehlikeli bölgeden kurtulmayı düşünüyoruz dedi.
     Kar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Pazar günü sahalarında Göztepe ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, Ardından da yine sahamızda Kartalsporu konuk edeceğiz. Bunlar bizim için kazanılması gereken maçlar. Takımımızı güçlendirmek için 7 transfer yaptık. Yeni bir takım oluşturduk. Ligin ilk yarısında Göztepeyi deplasmanda yenmiştik. Sahamızda oynayacağımız 2 maçtan 6 puan alıp tehlikeli bölgeden kurtulmayı düşünüyoruz diye konuştu.
     Galibiyetin, puanın yanı sıra takıma moral kazandıracağını ifade eden Kar, şunları kaydetti:
     Sahamızdaki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bu maçta alınacak galibiyet 3 puandan çok daha öte bir şey olacak. Takımımızın kendisine olan güvenini kazanması adına çok önemli. Ben oyuncularıma güveniyor, inanıyorum. Taraftarlarımız ligin geri kalan bölümünde takımımıza inanılmaz destek verdi. Göztepe maçında da 12nci adam olarak onları arkamızda görmek ve hep beraber 3 puanı almak istiyoruz.
     Bu arada Samsunspor, Göztepe maçının hazırlıklarını 19 Mayıs Stadyumunda sürdürdü. Teknik direktör Besim Durmuş yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, taktik ağırlıklı antrenman gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER