Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Baltacı: Mustafa Denizli yarın Rizeye gelerek yeni dönem çalışmalarına başlayacak


RİZE (A.A) - PTT 1. Ligde Çaykur Rizesporun Futbol Şube Sorumlusu Mutafa Baltacı, teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizlinin yarın Rizeye gelerek yeni dönem çalışmalarına başlayacağını söyledi.
     Baltacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizlinin göreve gelmesinin herkesteki havayı değiştirdiğini belirterek, Camia olarak Denizliye çok büyük bir teveccüh var. Herkes yeni dönemde yapılacak gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyor. Bugüne kadar Türk futboluna kazandırdıkları ortada. Camiamıza da büyük katkı sağlayacağına yürekten inanıyoruz dedi.
     Yeni dönemde çok şeyin değişeceğini ifade eden Baltacı, Mustafa Denizli yarın Rizeye gelerek yeni dönem çalışmalarına başlayacak. Tesislerde yapacağı incelemelerin ardından saat 15.00da bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Hocamız bu toplantıda gerekli değişikliklerle ilgili bilgi verecek diye konuştu.
     İkinci dönemle ilgili değerlendirme toplantısının yarın Kulüp Başkanı Metin Kalkavan yönetiminde Rizede yapılacağını kaydeden Baltacı, Bu toplantıya hocamız Mustafa Denizli de katılacak. İlk yarı değerlendirmesini yapacağız ve ikinci yarı ile ilgili çalışmalarımızı değerlendireceğiz. Yeni dönemde izlenecek yol ile ilgili kararlarımızı bekleyeceğiz. Camiamız büyük bir sabırla bizi bekledi. Biz de üzerimizi düşeni yapmaya çalışıyoruz. Toplantının ardından her şey çok daha net ve güzel olacak dedi.
     Öte yandan, yeşil-mavili ekip, ikinci yarı için transfer çalışmalarına hız verdi. Yeşil-mavili ekibin Beşiktaşın genç oyuncuları Hasan Türk ve Atınç Nukanı kiralık olarak kadroya katmak için girişimlere başladığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER