Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfaspor talihsizliği yenmek istiyor -İkinci Başkan Akıl: Şeytanın bacağını kırıp, devrenin son maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, hafta sonu lider Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçı kazanıp, sahasındaki galibiyet özlemine son vermek istiyor.
     İkinci Başkan Reşit Akıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-yeşilli ekipte yarın lider Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.
     Karşılaşmadan mutlaka galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Akıl, şunları kaydetti:
     Sahamızda ilk yarının son maçı olan Kayseri Erciyes maçı bizim için 6 puan değerindedir. Sahamızda uzun süredir kazanamıyoruz. Bu sorunu gidermek istiyoruz. Maça galibiyet için çıkacağız. Takımımız, Kayseri Erciyesi yenebilecek kalitede oyunculara sahip. Şeytanın bacağını kırıp, devrenin son maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Oyuncularımız zorlu mücadelede seyircimizin desteğiyle kazanmak için elinden geleni yapacaktır.
     Akıl, takımda kart cezalısı ve sakatlığı süren 5 futbolcunun bu maçta forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.
     Öte yandan sezonun ilk yarısında sahasında oynadığı 8 maçtan sadece 2sinde galip gelen Şanlıurfaspor, son galibiyetini Ankaragücü maçında almıştı.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER