Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Kalkavan: Mustafa Denizlinin Çaykur Rizesporun başına gelmesi PTT 1. Ligin değerini ve ilgisini artıracak -Birkaç gün içinde bu büyük transferi bitirmeye çalışacağız ve


RİZE (A.A) - PTT 1. Ligde teknik direktör arayışlarını sürdüren Çaykur Rizesporun Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, Mustafa Denizlinin Çaykur Rizesporun başına gelmesinin PTT 1. Ligin değerini ve ilgisini artıracağını söyledi.
     Kalkavan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mustafa Denizli ile 10 gündür temas halinde olduklarını belirterek, Temas var ama henüz sonuç yok. Bu yüzden sonucu beklemek lazım. İnşallah kısa sürede bitireceğiz. Bu tip şeyler pat diye olmuyor. Denizli çok büyük bir hoca. Zaten biz kendisine sadece hoca diye bakmıyoruz. Bu çok farklı bir projedir. Mustafa Denizlinin Çaykur Rizesporun başına gelmesi PTT 1. Ligin değerini ve ilgisini artıracak dedi.
     Mustafa Denizlinin bu sezon kendisine gelen teklifler konusunda görüşme bile yapmadığını öne süren Kalkavan, Hocamız bizi kırmadı, görüşmelerimiz devam ettiğinden bitti diyemiyoruz. Ancak çok büyük mesafe katettik ve son aşamaya geldik. Görüşmelerle ilgili fazla detay vermek istemiyorum. Birkaç gün içinde bu büyük transferi bitirmeye çalışacağız ve ikinci yarı için göreve gelecek. Sayın Denizli hem Çaykur Rizespor tarihinin hem de 1. Ligin en önemli transferi olacak diye konuştu.
     Kalkavan, ligde ilk yarının son haftasında 1461 Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını, bu maçta Bucaspor maçında olduğu gibi Mehmet Ali Karacanın teknik direktör olarak takımın başında sahaya çıkacağını vurguladı.
     Ligde üst üste 6 maçta 3 yenilgi 3 beraberlik aldıktan sonra Bucasporu mağlup etmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Kalkavan, şunları söyledi:
     Dönüşümüz iyi oldu. Derin bir oh çektik ve ligde üst sıralara tutunduk. Devreye en az kayıpla girmeye çalışıyoruz. Başımıza bir takımın başına gelmeyecek şeyler geldi, çok sayıda eksik oyuncumuz var. Bu kadar eksikle çıktığımız bir maçta ancak bu kadar olurdu. Oyuncularımız Bucaspor maçında çok iyi mücadele etti. Bilhassa orta saha elemanlarımız çok iyiydi. Bizim için dönüm noktası bir maçı kazandık.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER