Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfasporda istifa -Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu ile yönetim kurulu üyesi Mehmet Cafer, görevlerinden istifa etti


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfasporda Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu ile yönetim kurulu üyesi Mehmet Cafer, görevlerinden istifa etti.
     Saraçoğlu, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımdaki görevine 3 Yılda Süper Lig hedefiyle geldiğini, birinci yılda camianın desteğiyle bir üst lige çıktıklarını hatırlattı.
     1,5 yıllık görev süresinde önemli başarılara imza attıklarına inandığını söyleyen Saraçoğlu, ancak bu sezon bazı kişilerin kulübü karıştırdığını iddia etti.
     Kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini bildiren Kemal Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     Son 10 yılın en az destek alan yönetimiyim ama başarılı olduğuma inanıyorum. Bir buçuk yıldır, ne hikmetse her gün istifamız konuşuluyor. Takımın borçlarına ilişkin iddialar ortaya atılıyor ancak bu gerçeği yansıtmıyor. Birazcık kulübü karıştıranlar olmasa hedefimizden sapmazdık. Cuma günü yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın bir kısmı benim haberim olmadan bir toplantı yapmış, aralarında Kulüp başkanımız istifa ederse, önümüz açılır diye inanmışlar. Bu durum bana bildirilip, anlayış beklendiği dile getirildi. Kötü günde yanımda olan arkadaşlarımı kırmayarak tekliflerini hiç düşünmeden kabul ettim. Ben yönetimden kaçmıyorum, çünkü kaçacak bir durumumuz yok. 1,5 yıldır birçok kulüp idmana çıkmıyor, biz Şanlıurfaspora hiç bir şey yaşatmadık hatta takımın marka değerini yükselttik. Allaha şükür gücümüz var ama arkadaşlarım öyle uygun gördüğü için tekliflerini kırmadım. Şanlıurfaspor yönetim kurulundan ve kulüp başkanlığından istifa ediyorum. Görevde olduğum sürede destek veren herkese teşekkür ediyorum.
     Kulüp Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe ise Saraçoğlunun yanı sıra yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Caferin de istifa ettiğini, yönetim kurulunun akşam düzenleyeceği toplantının ardından yarın duruma ilişkin açıklamada bulunulacağın belirtti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER