Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Manisaspor Kulübü Başkanı Hasgör: "Süper Ligde olacağımızı düşünüyoruz"


MANİSA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Manisasporun kulüp başkanı Emre Hasgör, "Süper Ligde olacağımızı düşünüyoruz" dedi.
     Hasgör, Manisaspor Tarık Almış Spor Tesislerinde yönetim kurulu üyeleriyle düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiklerinde planladıkları noktada olduklarını vurgulayarak, kulübü sonuca endeksli olmayan bir anlayışla yönetmeye çalıştıklarına ancak sonuç odaklı haberler yapıldığına işaret etti.
     Çok başarılı bir sezon geçirdiklerine inandığını dile getiren Hasgör, şöyle konuştu:
     "Doğru planlandığında sonucun geleceğini biliyoruz. Pazar günü bunun nereye vardığını göreceğiz, biz kazanacağımıza inanıyoruz. Play-offa kalıp büyük ihtimalle Süper Ligde olacağımızı düşünüyoruz. Manisa halkından da rica ediyoruz, yaptığımız işler o kadar çok ki, bu sistem birkaç yıl daha devam ederse, Manisaspor yıkılmaz devam eder. Kapanan kulüpler var ve Manisaspor hala yaşıyor, bundan keyif alamıyoruz."
     Manisadaki maçlarda bilet fiyatlarını cazip hale getirmelerine rağmen Manisalıların maçlara ilgi göstermediğini ifade eden Hasgör, bu sezonun bilançosuna göre kar ettiklerini belirterek, şunları söyledi:
     "Manisaspor Türkiyede kapanan takımlardan birisi olmayacak. Önümüzde hedefler var, üzülecek bir durum yok, gurur duyulacak bir durum var. Bundan sonra önümüzde kimse duramayacak. Biz vazgeçmeyeceğiz, futbolcularla ve teknik heyetle toplantı yaptık, herkes çok dirayetli inşallah play-off hedefine ulaşacağız. Eskişehirspordan 350 bin avro alacağımız var, aylardır tahsil edemiyoruz. Şampiyonluk primi olarak takıma toplam 1 milyon avro para dağıtılacak, bunu 15-20 gün önce belirledik. Bazı şeylere hepimizin beyaz sayfa açması gerekiyor."
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER